Få min FIP digitala hälsa inom apoteksutbildning utveckla en … Att jobba

Få min FIP digitala hälsa inom apoteksutbildning utveckla en … Att jobba

Tack vare dessa innovationer kan alla kliniska behandlingspersonal använda IKT för utbyte av riklig information för behandling, medicinsk diagnos och undvikande av hälsoproblem samt skador, expedition och även utvärdering och för fallet med riktning av vårdgivare med Syftet med att stärka individernas välbefinnande och deras nätverk.

Familjdeltagare eller kamrater (från olika platser) kan gå med i dessa diskussioner och också erkänna professionella idéer för att förbättra hela familjens hälsokunskap. Den föreslagna unika frågan ackumuleras en av de senaste insikterna rätt i grundläggande och också professionell forskningsstudie om detta ämne och öppnar helt nya synpunkter på moderna tekniker i personlig såväl precisionsmedicin som främst till fördel för individer som av alla skäl kan ha Problem med att få tillgång till medicinsk hjälp av premiumkvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript bör skickas online på genom att registrera sig och också logga in på denna webbplats. Så snart du är registrerad, klicka här för att gå till inlämningsformuläret. Manuskript kan skickas till måldatum. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer säkert att släppas ständigt i tidskriften (så snabbt som accepteras) och kommer att noteras tillsammans på den unika numret webbplats.

För planerade dokument kan en titel och även kort abstrakt (angående 100 ord) skickas ut till redaktionen för tillkännagivande på denna webbplats. Inlämnade manuskript borde inte ha publicerats tidigare, varken vara närvarande för tidning på andra platser (annat än konferensförfaranden). Alla manuskript är grundligt refererade med ett enda blind peer-review-förfarande.

Tillgång till telepharmacy -tjänster kan minska sjukhuset … Saker att veta innan du köper

Journal of Personalized Medication är en global peer-reviewed Open Accessibility Month-to-Month Journal publicerad av MDPI. Kolla in riktlinjerna för författarens sida innan du skickar ett manuskript. Den korta artikelbehandlingskostnaden (APC) för publicering i denna öppna tillgänglighetsjournal är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade dokument måste vara väl formaterade och använda utmärkt engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. 20 år efter att det uppstod som en metod för att bevara och också öka apotekets vinståtkomst till i hela landet North Dakota, flyttar telefoniska innovatörer till steril försämring, säker medicinering av medicinering, medicinsk vård konsulterar samt extra. Telefoni har gått från ett pilotprojekt till accepterad praxis i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för styrande frågor för telefoni, en mycket tidig telefoneleverantör som fick kardinalhälsa 2016.

Som farmaceuter, tjänsteleverantörer, människor, betalare och även tillsynsmyndigheter erkänner fördelarna som telehälsa kan erbjuda läkemedelsbutik, kommer teknikbaserade lösningar att fortsätta öka. På sitt enklaste gör det möjligt för telefoni att en farmakolog kan övervaka en fjärrdiskeringsplats via HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell teknik. Apotekaren fjärrövervakar Telepharmacy Professionals, validerar recept och råder människor från deras värdpotekområde.

Bland de senaste utvecklingen är att använda fjärrbekräftelse för steriliserad IV som intensifieras vid University of North Carolina (UNC). Apotekare såg de blivande att stabilisera arbetsbelastningen över flera apotek som använde BD Pyxis IV Prep för att förbereda rena och sterila IV -lösningar, förklarade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, chef för drogbutik och lärare för klinisk utbildning och lärande vid UNC Eshelman Institution of Drug Store i Chapel Hill, North Carolina.

Plugging – augusti 2009 – En översikt

Pyxis-systemet använder sig av gravimetrisk baserad teknik för att väga och också validera sammansatta föremål, beskrivs Amerin. Systemet bildar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis hanteras av en tekniker och undersöks av en regional farmakolog. Eftersom farmaceut på plats använde foton skapade av systemet fanns det ingen tydlig skillnad mellan att bedöma bilder i följande utrymme eller 25 mil bort.

“När vi gjorde studien hade staten inga regler kring den här typen av telefoni,” sade Amerine, “så vi utformade rättegången med Ta en titt fjärrutvärdering av alla sammansatta sterila föremål.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila produktkontroll så länge som hälso- och hälsosituationen varar, “sade hon.”Vårt följande initiativ är att kunna använda telefoni konsekvent på lång sikt för att göra mer arbetsdelning på hela webbplatserna.

Att inte vara ansluten till drogbutiken frigör dig ungefär mer tid med människor.”Roger Rose, RPH, chef för apotekstjänster för Wickenburg Area Healthcare Facility, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitanläggning i kongresssamhället, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att ladda recept är inte alltid användbart för patienter. “Vi gjorde distributioner till kongresscentret två gånger om dagen, men det fungerade verkligen inte ständigt,” hävdade Rose. “Patienter var fortfarande tvungna att bo https://www.myminifactory.com/users/FesahPetros efter att deras klinik skulle kolla in, efter det kom tillbaka senare, eller kanske dagen efter.

07/04/2023 09:51