At få medicinens sikkerhedstips til familier til at arbejde

At få medicinens sikkerhedstips til familier til at arbejde

Passende opbevaringsplads og bortskaffelse af medicin er meget vigtig for at hjælpe med at bevare mennesker, familiens medlem og plejere risikofri. Alle lægemidler kan være usikre ellers holdes effektivt, hvis de ikke tages som styret, hvis det tages af det forkerte individ, eller hvis ikke kastes sikkert væk. Sikker opbevaring af medicin beskytter mennesker såvel som familiedeltagere mod skade.

Hvert år angående 60.000 børn, der mest sandsynligt var til nødområdet, fordi de tog medicin, da en voksen ikke kiggede. Når ikke opbevares effektivt, fungerer medicin muligvis ikke også eller kan blive farlige. Forslag til opbevaring af medicin. Nogle lægemidler kræver at blive afkølet eller lukket ud af lyset.

Hvis du er usikker, skal du spørge farmaceut nøjagtigt, hvordan medicinen skal reddes. Opbevar ikke -køleskabede medicin i et helt tørt, trendy sted. Hold ikke medicin i toilettet. Vådhed såvel som varme fra brusere, bade og også synker kan skade medicin. Medicin fungerer måske ikke eller kommer til at være skadelige. Tilflugt for at redde medicin består af et kogeområde skab væk fra vasken eller komfuret eller på en hylde i et skab.

Oprethold medicin i https://bookmarkingglobal.info/index.php_category=games.html et køleskab, eller placer medicinen i en beholder til at beskytte nærliggende mad. Hold kølede medicin på et konstant temperaturniveau. Placer ikke medicin i eller i nærheden af ​​køleskabet. Opbevar ikke medicin i køleskabsdøren, fordi temperaturniveauet kan ændre sig, når døren åbnes.

Din receptpligtig medicin: Tips til sikker opbevaring … Kan være sjovt for nogen

Bilen kan også få varm. Varmen kan skabe medicin for ikke at fungere eller komme til at være utrygt. Opbevar medicin i de indledende, mærkede containere. Bland aldrig forskellige medicin i den samme beholder. Hvis du bruger en tabletboks eller anden medicinarrangør af medicin, skal du holde de originale, mærkede medicinbeholdere. Den indledende etiket kan hjælpe, hvis der er forespørgsler om navnet på medicin, dosis, påfyldning eller anvisninger for nøjagtigt, hvordan man tager eller gemmer medicinen.

Læg konstant medicin væk efter hver brug. Efterlad ikke medicin på tælleren eller i en pung eller blepose, også hvis den helt sikkert skal gives igen om få timer. Dette er især vigtigt, hvis en medicin er et usikkert lægemiddel eller en reguleret forbindelse. Det er nødvendigt at eliminere medicin, når de ikke er meget længere nødvendige, eller når de kan være utrygge eller på anden måde arbejde.

Kast disse væk med det samme, da du ikke har evnen til at tilbyde den rette dosis. Nogle medikamenter kan også være farlige, hvis de er skåret eller brudt. De er afsluttet. Tjek udløbsdage på medicinflasker. Udløbet medicin fungerer måske ikke meget længere, såvel som medicinen kan også være skadelig.

Brug ikke medicin, der faktisk har ændret farve, kollapser eller har en ny eller negativ lugt. Brug ikke flydende medicin, der faktisk er blevet kastet eller farvet, er forstørret eller ændret i konsistens eller har drivende fragmenter. De er ikke meget længere nødvendige. Gem ikke ubrugte eller uønskede receptpligtige lægemidler til senere brug.

De grundlæggende principper for medicinadministration – undersøgelse med clpna

Før man tager receptpligtig medicin, er det vigtigt at blive set og også opdaget af en sundhedsudbyder for at sikre, at den rigtige type og også dosis medicin er tilvejebragt. Et par grundlæggende handlinger kan hjælpe med at sikre, at medicin bliver af med sikkert. Hvis du har nogen form for bekymringer om, hvornår eller nøjagtigt hvordan du fjerner medicin, skal du spørge din farmakolog.

Undersøgelsesmedicin, der tilbydes til forskningsundersøgelsesdeltagere, tælles omhyggeligt såvel som holdt styr på som en del af forskningsundersøgelsen. Overhold disse trin for at kassere alle forskellige andre lægemidler, herunder tabletter, væsker, dråber, pletter, lotioner og inhalatorer:.

Nogle medicin kræver unik håndtering, fordi de kan være utrygge (utrygt) til personer, der leverer. Dette er, da nogle undersøgelser afslører, at folk, der De oplysninger, du har brug for passer på klienter, der tager disse specielle lægemidler, også kan have justeringer i deres helt egen krops celler. Disse ændringer kan undgås ved at overholde bestemte handlinger.

Risikoen for risiko ved håndteringsprocent af disse skadelige medicin er lille, men det er en god ide at holde sig fri for eksponeringen, hvis det er muligt. Her er anbefalinger til punkter, du kan gøre i huset for at begrænse direkte eksponering. Engangshåndtøjsdæksler (Image 1) Få dem fra din regionale apotek eller det landsdækkende børnehospitalhomeplejeforhandler.

At få hold dine børn sikre fra receptpligtig medicin til at arbejde

Brug ikke genanvendelige håndtøjsdæksler, hvis du rører ved nogen form for slags farlig medicin. Brug ikke opdelte eller gennemborede handsker. Brug engangsplastikmedicinsk kopper for at flytte en tablet fra en medicinbeholder. Kast eventuelle brugte handsker, kjoler, medicinskopper, orale sprøjter eller containere i en to-lags, holdbar papirkurv kan.

Sørg for at holde dette papirkurv uden for rækkevidde af kæledyrshunde såvel som børn. Hvis du er gravid eller prøver at blive gravid, skal du ikke styre farlige medicin. Hvis du er den primære vicevært, skal du tale med din registrerede sygeplejerske, læge eller farmaceut om sikre midler til at tage sig af patienten.

13/04/2023 06:28